Bureaukit Georges Hilaul

Scrol hier

Welkom bij de bureaukit van Georges Hilaul. Hier vind je de meest actuele informatie rondom de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden. Een vriendelijk verzoek om alle reeds aanwezige informatie te updaten aan de hand van de onderstaande gegevens.

Algemene informatie.

Biografie

Onbegrijpelijk, ongelofelijk en niet te bevatten… Dat zijn de eerste reacties die volgen na het zien van het onnavolgbare, charismatische, Indische multi-talent, en ‘Master Connectionist‘: Georges Hilaul. Als enige in het land gespecialiseerd in connectionisme, weet Georges als geen ander échte verbinding te maken met het publiek. Hij leest, beïnvloedt en stuurt hun gedachten, zonder dat zij dat zelf in de gaten hebben en creëert zelfs verbindingen die niemand zich zou kunnen voorstellen. Georges gaat daarbij geen uitdaging uit de weg en tilt hij zijn experimenten naar een nóg hoger niveau door zelfs verbinding te maken met de toekomst, waar hij exact kan vertellen wat er staat gebeuren; van wedstrijdresultaten tot loterijwinnaars en nog veel meer…

De afgelopen jaren was Georges in honderden shows te zien in theaters, pretparken, televisieshows en congressen en trad hij uiteindelijk in de voetsporen van Hans Klok op het grootste podium van Nederland, waar hij wekelijks te zien was in de sensationele dinnershow van RTL in Studio21.

Op vijfjarige leeftijd kwam Georges (1985) er al achter dat hij graag op het podium wilde staan. Tien jaar later werd hij de jongste professionele illusionist van Nederland en startte vervolgens verschillende entertainmentbedrijven. Na jarenlang op het podium te hebben gestaan besloot Georges te verhuizen naar Indonesië en zich in te zetten voor kansarme straat- en weeskinderen, door middel van het opzetten van inspirerende, educatieve projecten. Met zijn motto ‘leren inspireren en inspireren om te leren’ gaf Georges ‘zijn’ kinderen een zetje richting een betere toekomst en daarbij de kennis en gereedschappen om de armoedecirkel te kunnen doorbreken.

Zeven jaar en twaalf projectlocaties, met honderdenden kinderen verder, keert Georges terug naar Nederland, terug de spotlights in, ditmaal met een enorme dosis kennis en ervaring rijker, die hij heeft opgedaan in de sloppenwijken, waar het maken van echte, pure verbinding met de inwoners de sleutel was om een verschil te kunnen maken. Vandaag de dag zijn de projecten nog steeds actief en worden inmiddels duizenden kinderen onderwezen en geïnspireerd met behulp van honderden vrijwilligers. Georges deelt zijn vaardigheden, kennis en ervaringen en combineert deze met onbegrijpelijke demonstraties, tijdens tal van bijeenkomsten, waar het maken van verbinding met jezelf, je omgeving en de rest van de wereld centraal staat.

Beschikbaarheid

Georges is beschikbaar voor het leveren van de volgende bijdragen:

De Warming-up
Een spraakmakende, interactieve opening van een congres, bijeenkomst of keynote – of juist als intermezzo; dat is de Warming-up. Samen met het hele publiek creëert Georges een rechtstreekse verbinding tussen ieders gedachten en keuzes, met een totaal onbegrijpelijk en onverwacht eindresultaat. Na afloop kent het hele publiek elkaar én zichzelf nóg beter. Het ijs is gebroken en de toon is gezet voor de rest van het evenement.
Tijdsduur: 15:00 minuten

De Experimenten
De befaamde experimenten van Georges tonen aan wat er mogelijk is wanneer wij openstaan voor de meest pure vorm van verbinding met onszelf, elkaar en met de rest van de wereld. Hij weet verbinding te maken met de gedachten van het publiek, maar creëert ook rechtstreekse verbindingen tussen toeschouwers en zelfs met compleet onbekenden buiten de zaal. Georges brengt zijn experimenten vervolgens naar een nog hoger level en demonstreert hoe zelfs ogenschijnlijk onmogelijke verbindingen gemaakt kunnen worden met de toekomst…
Tijdsduur: 30:00 minuten

De Masterclass
Tijdens de Masterclass van Georges draait alles om connectie, want uiteindelijk is dat waar het in de wereld om draait. De Masterclass bestaat uit op wetenschappelijk gebaseerde onderzoeken, persoonlijke anekdotes, interactieve demonstraties en spraakmakende experimenten. De deelnemers ontvangen concrete tips, tools en handvatten voor het maken, krijgen en houden van een sterke verbinding; met collega’s, klanten, je geliefden en, niet in de laatste plaats, met jezelf.
Tijdsduur: 60:00 minuten

Georges verzorgt warming-ups, demonstraties en masterclasses, in zowel het Nederlands als Engels, rondom de volgende onderwerpen:

– De magie van verbinding
Meer in verbinding staan met jezelf als persoon
– Meer in verbinding staan met jezelf als ondernemer
– Meer in verbinding zijn met je dierbaren
– Een betere verbinding op de werkvloer
– In verbinding staan met de wereld
– Verbinding maken met de toekomst

Spreekonderwerpen

Georges demonstreert wat wij met elkaar kunnen bewerkstelligen wanneer we ons openstellen om échte verbinding te maken met onszelf, onze omgeving en zelfs met onbekenden aan de andere kant van de wereld. Waarom is het zo belangrijk om verbonden te zijn met jezelf en met elkaar? Hoe creëren we een pure verbinding en waartoe zijn we allemaal in staat wanneer we écht met elkaar verbonden zijn? Antwoorden op deze vitale vragen, en nog veel meer, zullen worden gegeven, gevoeld en ervaren door alle aanwezigen. Of het nu gaat om de verbinding met de dierbaren om je heen, collega’s, werknemers of klanten… Na afloop is het publiek een onvergetelijke ervaring rijker en hebben zij concrete handvatten ontvangen om iedere vorm van verbinding te versterken.

Voor zijn experimenten gebruikt Georges unieke methodes om te infiltreren in ieders gedachten. Hij combineert deze technieken vervolgens met exclusieve uitvindingen, afkomstig van niemand minder dan de adviseurs van David Copperfield en is Georges hierdoor als enige zelfs in staat om te demonstreren hoe je verbinding kunt maken met de toekomst; iets wat niemand anders kan op dit niveau. Ieder experiment wordt op maat samengesteld voor het publiek, zodat het naadloos aansluit aan de bijeenkomst, het thema en de doelgroep. Zijn flexibiliteit en onbegrensde manier van denken zorgen ervoor dat Georges’ experimenten geschikt zijn voor congressen, tv-shows, keynotes, presentaties en evenementen.

Alle demonstraties en experimenten kunnen worden uitgevoerd in keynote of masterclassvorm en zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als Engels, rondom de volgende onderwerpen:

– De magie van verbinding
Meer in verbinding staan met jezelf als persoon
– Meer in verbinding staan met jezelf als ondernemer
– Meer in verbinding zijn met je dierbaren
– Een betere verbinding op de werkvloer
– In verbinding staan met de wereld
– Verbinding maken met de toekomst

Aanvullende mogelijkheden

Naast de reguliere bijdragen van Georges bestaat de mogelijkheid om de sessie, interactie en het effect uit te breiden met diverse aanvullende mogelijkheden.

Maatwerk materialen
Tijdens de Warming-up, Experimenten en Masterclass wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen die uitgedeeld worden aan het gehele publiek (ongeacht de zaalgrote). Deze materialen kunnen op maat vervaardigd worden, voorzien van logo en/of boodschap van de organisatie.

Praktische informatie.

Uitleg werkwijze
 1. Aanvragen kunnen per mail worden gedaan bij Ruben, via contact@georgeshilaul.nl.
 2. Indien de aanvraag ook rechtstreeks en/of via meerdere bureaus binnenkomt, zal enkel de eerste aanvraag in behandeling worden genomen. Er worden geen secundaire opties geplaatst voor dezelfde aanvraag.
 3. Ruben zal de aanvraag beoordelen of deze passend is bij de inhoud en mogelijkheden van Georges en controleert zijn beschikbaarheid.
 4. Ruben zal zo spoedig mogelijk terugkoppelen of Georges beschikbaar is. Bij beschikbaarheid wordt direct, geheel vrijblijvend, een optie geplaatst in Georges’ agenda.
 5. Indien de klant aanvullende informatie wenst te ontvangen, dan kan de infosheet worden toegestuurd door het bureau.
 6. Bij een definitieve boeking stuurt Ruben een link door met daarin een vragenlijst die ingevuld kan worden door het bureau/(eind)klant.
 7. Het bureau stuurt de (eind)klant standaard de locatiebenodigdheden toe, zodat de nodige voorbereidingen getroffen kunnen worden.
 8. Zodra het bureau/(eind)klant de vragenlijst heeft ingevuld en de boekingsbevestiging heeft toegestuurd, is de boeking volledig geregistreerd. 
 9. Na registratie van de boeking stuurt Ruben twee mogelijke data/tijdstippen waarop een voorbespreking kan plaatsvinden naar het bureau.
 10. Het bureau stemt met de klant een geschikt moment af voor de voorbespreking en ontvangt van de klant eventueel een Teams/Zoom/Meet-link. 
 11. De datum/tijd/link wordt door het bureau doorgestuurd naar Ruben en hij plaatst vervolgens alle informatie in de agenda van Georges.
 12. Eventuele afwijkende afspraken naar aanleiding van het voorgesprek zullen door Ruben worden doorgegeven aan het bureau.
 13. Na afloop van de bijdrage stuurt Ruben een link door naar het bureau met daarin een vragenlijst, bestaande uit feedback, evaluatie en eventuele aanbeveling, die ingevuld kan worden door de (eind)klant.
 14. Na afloop van de bijdrage ontvangt het bureau een factuur voor de geleverde diensten, die binnen tien dagen kan worden voldaan.
Prijslijst

Prijslijst:
1. De Warming-up – 15:00 min. € 1.295,00
2. De Experimenten – 30:00 min. € 1.595,00
3. De Masterclass – 60:00 min. € 1.995,00

Toelichting prijslijst:
– Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten en 21% BTW.
– Reiskosten bedragen € 0,35 per kilometer vanaf Rotterdam.
– Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief bureaufee van 20%.
– Alle bijdragen zijn inclusief één voorbespreking van 30 minuten.
– Voor goede doelen en onderwijsinstellingen hanteert Georges aangepaste tarieven. Informeer hiervoor bij Ruben naar de mogelijkheden.

Technische & locatie benodigdheden

1. Techniek benodigdheden
1.1 Georges gebruikt bij voorkeur een draadloze headset of een draadloze dasspeldmicrofoon. Graag een extra, bij voorkeur draadloze, handmicrofoon en statief voor de interactie met het publiek. Voorafgaand aan de demonstratie vragen we de mogelijkheid om de techniek te testen zonder publiek, om niet tijdens de demonstratie voor verrassingen te komen te staan.
1.2 Naast de aanwezige microfoons neemt Georges zelf een draadloze ‘catchbox’ microfoon mee. Deze dient aangesloten te worden aan de huidige installatie door middel van een XLR-aansluiting.
1.3 De slideshow is belangrijk voor de demonstratie. We verzoeken daarom een groot en duidelijk scherm, zodat iedereen de slideshow goed kan zien.
1.4 Voor de slideshow is een audio aansluiting en installatie vereist.
1.5 De Keynote-presentatie kan vooraf worden toegestuurd indien deze op een eigen (Apple) laptop afgespeeld moet worden. Deze mag in geen enkel geval worden verspreid en dient enkel als back-up tijdens de demonstratie.
1.6 Is er geen laptop aanwezig, dan zal een eigen laptop aansloten worden via een HDMI of VGA aansluiting. Indien dit niet aanwezig is, graag van tevoren even contact opnemen met ons zodat we er zeker van kunnen zijn dat de techniek werkt.

2. Locatie benodigdheden
2.1 Voor het zicht dient de demonstratie bij voorkeur plaats te vinden op een verhoogd podium van tenminste 4,00 meter breed en 2,00 meter diep; voldoende uitgelicht, zodat Georges vanaf ieder punt in de zaal goed te zien is.
2.2 Het is niet toegestaan publiek achter het podium te plaatsen, evenals aan de directe zijkanten van het podium.
2.3 Bij voorkeur is de zaal opgesteld als theater-, salon- of dinneropstelling. Staand publiek heeft een sterke afkeur.
2.4 Wanneer het podium hoger is dan 50 centimeter is een opstap/trap/verhoging noodzakelijk om het podium veilig te betreden.
2.5 Afhankelijk van de positie van de locatietechniek is een vrije ruimte nodig aan de zijkant van het podium, van tenminste 2,00 x 2,00 meter, die uit het zicht is van het publiek. Deze ruimte heeft tenminste één vrij een stroompunt nodig en mag maximaal 8,00 meter verwijderd zijn van het midden van het podium. Niemand mag zich in de buurt van deze ruimte bevinden.
2.6 Gedurende de demonstratie zal het publiek gevraagd worden actief gebruik te maken van pen en papier; de opdrachtgever dient zorg te dragen voor voldoende schrijfmaterialen voor het gehele publiek. Op aanvraag kunnen wij deze materialen – al dan niet voorzien van branding – aanleveren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
2.7 Het zaallicht dient voldoende afgesteld te worden dat het publiek de mogelijkheid heeft om te schrijven.
2.8 Gedurende de demonstratie zal Georges ook de zaal inlopen en zich tussen het publiek begeven. Het zaallicht dient hierop aangepast te worden.

3. Overige voorwaarden
3.1 Mocht je foto-, geluids- en/of video-opnamen willen maken, laat dit dan vooraf aan ons weten. We ontvangen na afloop graag een kopie van deze opnamen die Georges eventueel vrij kan inzetten voor promotionele doeleinden.
3.2 Het is in geen enkel geval toegestaan (delen van) de demonstratie openbaar toegankelijk te maken via internet. Dan wel in beeld of audio. Het gebruik van clips/korte fragmenten is mogelijk in overleg.
3.3 De inhoud van de demonstratie wordt door Georges bepaald op basis van de afspraken die vooraf worden gemaakt. Georges heeft de vrijheid om binnen deze afspraken inhoudelijk af te wijken indien hij dat nodig acht om de ervaring van de deelnemers te maximaliseren en/of problemen te ondervangen.
3.4 Om ervoor te zorgen dat Georges gemakkelijk kan aankomen en vertrekken wordt een, al dan niet gereserveerde, parkeerplek dichtbij de (artiesten)ingang op prijs gesteld, evenals een uitrijkaart – indien nodig.
3.5 Een gereserveerde, afsluitbare (kleed)kamer of kantoorruimte waar Georges zich klaar kan maken en voorbereiden wordt op prijs gesteld.
3.6 Houd er bij het verzorgen van catering rekening mee dat er twee personen komen en Georges vegetarisch eet. Op het podium kunnen twee afsluitbare flesjes Spa blauw worden geplaatst.

Aanvullende voorwaarden

1. Indien de opdrachtgever de overeenkomst beëindigt of verplaatst in de periode van minder dan 14 dagen voor het evenement, zal het volledige tarief, 100%, in rekening worden gebracht.
2.
Televisieopnames, buitenland- en/of tournee-optredens vallen onder noodzakelijke werkzaamheden die niet gecombineerd kunnen worden met de demonstratie. Wanneer er uiteindelijk niet afgeweken kan worden van een productieschema, zijn we genoodzaakt de demonstratie te annuleren.
3. Wij doen er alles aan om van de demonstratie een succes te maken. Wanneer we ons in uitzonderlijke omstandigheden om wat voor reden dan ook genoodzaakt zien om de sessie te annuleren zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade. We zullen proberen om een andere datum voor te stellen of zorgen voor een volledige restitutie.
4. Zonder het van tevoren overeen te komen is het niet mogelijk om Georges te verbinden aan producten, diensten of een organisatie.
5. Indien de opdrachtgever besluit het evenement te annuleren uit voorzorg, zonder dwingend overheidsadvies en/of aangescherpte maatregelen die de uitvoering van het evenement onmogelijk maken, zal er geen restitutie van de (aan)betaling plaatsvinden en is een volledige betaling van het overeengekomen bedrag vereist.
6. Bij verplaatsing door de opdrachtgever binnen hetzelfde kalenderjaar blijft het overeengekomen tarief van kracht. Bij verplaatsing buiten het huidige kalenderjaar gelden de (nader aan te kondigen) nieuwe tarieven van het desbetreffende kalenderjaar.

Media.

Pers/intro/aankondigingstekst

Ten behoeve van het aankondigen van Georges, voorafgaand aan de bijeenkomst of live voorafgaand aan de keynote of workshop, kunnen deze teksten – of een eigen variatie daarvan – worden gebruikt.

Introductietekst:
Als enige in het land gespecialiseerd in connectionisme, weet Georges Hilaul als geen ander echte verbinding te maken met het publiek. Hij leest, beïnvloedt en stuurt hun gedachten, zonder dat zij dat zelf in de gaten hebben en creëert zelfs verbindingen die niemand zich zou kunnen voorstellen. Georges demonstreert wat wij met elkaar kunnen bewerkstelligen wanneer we ons openstellen om échte verbinding te maken met onszelf, onze omgeving en de rest van de wereld. Waarom is het zo belangrijk om verbonden te zijn met jezelf en met elkaar? Hoe creëren we een pure verbinding en waartoe zijn we allemaal in staat wanneer we écht met elkaar verbonden zijn? Antwoorden op deze vitale vragen, en nog veel meer, zullen worden gegeven, gevoeld en ervaren door alle aanwezigen. Of het nu gaat om de verbinding met de dierbaren om je heen, collega’s, werknemers of klanten… Na afloop is het publiek een onvergetelijke ervaring rijker en hebben zij concrete handvatten ontvangen om iedere vorm van verbinding te versterken.

Bullet-points live aankondiging:
– Georges begon op vijf-jarige leeftijd met het maken van verbinding door middel van goocheltrucs.
– Op zijn vijftiende was Georges de jongste illusionist van Nederland.
– Georges trad in de voetsporen van Hans Klok en volgde hem op in de grootste dinnershow van het land in Studio21.
– Na jarenlang optreden verhuisde Georges naar Indonesië om projecten voor straat- en weeskinderen op te zetten.
– Momenteel is Georges de énige ‘connectionist’ en heeft zich gespecialiseerd in het maken, versterken en behouden van verbindingen tussen mensen.

Reviews

Reviews

Foto & video's

Link naar persfoto:
Klik hier voor de persfoto. Vermelding bij gebruik: Copyright The House of Butler
Klik hier voor een achtergrondfoto, te plaatsen bij de profielpagina.

Link naar infosheet:
https://deconnectionist.nl/wp-content/uploads/2023/08/Infosheet-Georges-Hilaul-De-Connectionist-2023.pdf

Link naar promovideo’s:
Georges als illusionist in Studio21: https://www.youtube.com/watch?v=FL3w29WAwMA 

De projecten van Georges: https://www.youtube.com/watch?v=SskRfkRzwB8

WhatsApp chat