Bureaukit Wouter de Jong

Scrol hier

Welkom bij de bureaukit van Wouter de Jong. Hier vind je de meest actuele informatie rondom de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden. Een vriendelijk verzoek om alle reeds aanwezige informatie te updaten aan de hand van de onderstaande gegevens.

Algemene informatie.

Biografie

Een goede gezondheid begint in je hoofd. Want je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Zoals je je spieren traint in de sportschool, kun je ook je hersenen trainen. Met deze wetenschap transformeert Wouter de Jong elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Zelfs de meest nuchteren onder ons. 

Proteïneshake voor je hersenen
De Mindgym methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, veerkrachttraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie. Dit doet Wouter door simpele effectieve denkwijzen en technieken aan te leren die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. 

Wouter is veelgevraagd spreker, auteur en (mindfulness)trainer die zich richt op het verhogen van mentale fitheid en was hij als expert regelmatig te zien in diverse programma’s als Pauw, RTL Late Night en Boulevard. De keynotes van Wouter zijn interactief, met humor en bevatten veel momenten van persoonlijk inzicht. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de  Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als  acteur. Hij volgde meerdere opleidingen tot mind expert, onder andere tot mindfulness trainer aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Wouter bracht de populaire Mindgym boekenreeks uit, in samenwerking met Maven Publishing. Sindsdien zijn er al meer dan 200.000 lezers voor zijn bestsellers, waaronder  ‘Mindgym, Sportschool voor je geest’, gevolgd door ‘Mindgym Workouts’, de Mindgym Journal en ‘Superkrachten voor je hoofd’, de kindereditie van Mindgym. Tevens is er een speciale Dylan Haegens editie van ‘Superkrachten voor je hoofd’

Ondertussen zijn de boeken van Wouter ook wereldwijd een bestseller en vertaald in het Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Roemeens én Chinees. 

Beschikbaarheid

Wouter is beschikbaar voor het leveren van de volgende bijdragen:

Keynote:
De keynote sessies van Wouter bestaan uit interactieve lezingen vanaf 15:00 tot aan 90:00 minuten, waarin hij de deelnemers op interactieve wijze meeneemt in zijn gedachtegoed. 

Energizer:
Tijdens de energizers van Wouter krijgt het publiek een ‘power work-out’ waarbij de hersen flink aan het werk én aan het zweten worden gezet. Een perfecte versie van ‘Mindgym’ als opening of intermezzo tijdens bijeenkomsten waarin meerdere onderdelen de juiste aandacht nodig hebben en tussendoor wel even een ‘opfrisser’ kunnen gebruiken.

Workshop:
De workshops van Wouter zijn vergelijkbaar met de keynotes, aangevuld met extra interactieve elementen, waaronder opdrachten, oefeningen en meditaties. De tijdsduur varieert van 60:00 minuten tot aan een dagdeel van 3,5 uur.

Training:
De trainingssessies van Wouter zijn intensieve, interactieve, programma’s gericht op specifieke onderdelen en doelstellingen vanuit de organisatie. De tijdsduur varieert van een dagdeel van 3,5 uur, tot aan meerdere dagdelen en/of dagen, afhankelijk van de doelstelling en het samengestelde programma.

Dagvoorzitterschap:
Wouter is een veelgevraagd dagvoorzitter tijdens de meest uiteenlopende bijeenkomsten, waarin zijn scherpe blik, expertise en nuchterheid passen bij de toon van de bijeenkomst. Wouter’s dagvoorzitterschap kan worden gecombineerd met één of meerdere onderdelen uit één van zijn keynotes, als opening, intermezzo of afsluiting.

Expertbijdrage:
Wouter is een veelgevraagde tafelgast bij radio-, podcast en tv-programma’s, waar hij aanschuift om een specifiek onderwerp toe te lichten. Dit zijn veelal de gesprekken, panneldiscussies en programma’s die te maken hebben met één of meerdere van de onderstaande onderwerpen.

Wouter verzorgt keynotes, workshops en trainingen in, zowel het Nederlands en Engels, rondom de volgende onderwerpen:

– Sportschool voor je geest
Superkrachten voor je hoofd
– Stressmanagement en werkdruk
– Bevlogenheid en positiviteit
– Veerkracht en empathie
– Powercoach

Daarnaast kunnen deze sessies ook op maat gemaakt worden om perfect aan te sluiten bij de specifieke behoeften en doelen van de organisatie.

Spreekonderwerpen

Sportschool voor je geest
Praktische oefeningen worden afgewisseld met wetenschappelijke inzichten en hands on tips, waarbij de vier breincircuits worden getraind voor een gelukkiger brein, te weten: aandacht, veerkracht, positiviteit en altruïsme. Op deze manier neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega’s. Kortom een ‘proteïneshake’ voor je hersenen voor meer focus, rust én energie! 

Superkrachten voor je hoofd
Het boek van Wouter, Superkrachten voor je hoofd, geeft kinderen speelse tools om beter om te kunnen gaan met stressvolle, saaie of moeilijke momenten in hun leven, oftewel: hoe ze hun eigen mentale superkrachten kunnen ontwikkelen! Tijdens Wouter’s Superkrachten workshop, uitermate geschikt voor iedereen die met kinderen werkt; in het onderwijs, dagopvang of in de zorg, neemt hij je mee in de wereld van de superkrachten die kinderen bezitten en laat hij je ervaren hoe het voelt om deze superkrachten direct toe te passen.

Stressmanagement en werkdruk
Stress…. We kennen het allemaal. Een beetje stress kan geen kwaad. Soms helpt het ons optimaal te presteren. Maar wanneer stress chronisch is, gaat dat ten koste van je werkprestaties, werkplezier en is het een aanslag op je lichaam. Tijdens deze verdiepende sessie leren de deelnemers hoe je stress de baas wordt. Ze krijgen handige tips die ze meteen in de praktijk kunt brengen om stress te managen én hoe je voorkomt dat je in een burn-out terecht komt. Ben je vaak moe? Voel je je uitgeblust? Of pieker je veel en heb je moeite werk en privé in balans te houden? Of heb je vaak het gevoel geleefd te worden en heb je juist meer behoefte aan momenten van genieten en rust? Wanneer je deze signalen vaak hoort, dan is deze verdiepende sessie een must.

Bevlogenheid en positiviteit
Behoefte aan meer plezier, bevlogenheid en positiviteit? Tijdens deze verdiepende sessie gaat Wouter aan de slag met de meest uiteenlopende onderwerpen uit de positieve psychologie – de wetenschap gelukkiger te worden. De deelnemers krijgen praktische handvatten en strategieën die je helpen je sterktes te herkennen, je denkwijze positief te veranderen en het geluksgevoel te vergroten en laten voortduren. Daarbij leren de deelnemers technieken hoe je bevlogenheid vergroot en je ambitie(s) efficiënter én leuker realiseert. Wanneer de behoefte aanwezig is om meer in eigen kracht te willen staan, meer momenten van geluk willen ervaren, minder willen uitstellen en hun passies en ambities meer willen onderzoeken, dan is deze verdiepende sessie hét supplement bij uitstek.

Veerkracht en empathie
Door actief aan je veerkracht te werken, versterk je jezelf, je familie en werkomgeving. In deze verdiepende workshop krijgt je publiek van Wouter technieken om constructiever om te gaan met emoties, je relaties te versterken en belemmerende patronen te doorbreken. Zo train je je brein mentaal weerbaarder te zijn tijdens de uitdagingen in je leven. Op deze manier word je niet weggeblazen als het stormt, maar kun je juist meebuigen wanneer dat nodig is. Na afloop van deze verdiepende sessie zal iedereen constructiever omgaan met (moeilijke) situaties, kan jouw publiek meer voor anderen klaar staan, zonder op te branden en weten zij rust en kalmte te bewaren in stressvolle situaties. Heerlijk toch?

Powercoach
Als je mentaal fit bent, ben je beter in staat anderen te coachen. En dat is belangrijk, want uiteindelijk zijn we in ons dagelijks leven allemaal coach; of je nou je kinderen helpt betere keuzes te maken, een collega motiveert een project op te pakken of een vriend ondersteunt bij tegenslag. In deze nieuwste keynote, ‘Powercoach’, krijgen de deelnemers een masterclass in hoe je anderen in hun kracht zet! Door slimme technieken leer je met interactieve oefeningen hoe je anderen met meer impact motiveert, hun talenten vergroot en laat groeien. En daar… groei jij ook weer van! Tijdens ‘Powercoach’ leer je onder andere; Sneller tot de kern te komen in een gesprek, de ander laten groeien zonder te ‘pushen’, vanuit kracht te kijken naar iemands belemmering, magische feedback om je collega te motiveren; hoe één zin jouw en andermans leven kan veranderen, en… nog veel meer!

Train een innovatieve mindset
Innovatief denken is een cruciale vaardigheid voor de uitdagingen van de 21e eeuw. Net als een spier, kan een innovatieve mindset getraind en versterkt worden. Tijdens deze lezing of training krijg je inzicht in de technieken en strategieën die je kunnen helpen om zo’n ‘innovatieve mindset’ te ontwikkelen. En dit zelfs onder druk van strakke structuren, doelstellingen en hoge werkdruk. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan hoe je deze innovatieve mindset kan toepassen om creatieve oplossingen te vinden voor de unieke problemen waarmee je organisatie te maken kan krijgen. Laat je inspireren en leer hoe je innovatie tot de kern van je denken kunt maken, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt. Een innovatie bootcamp

Dagvoorzitterschap
Wouter is een veelgevraagd dagvoorzitter tijdens de meest uiteenlopende bijeenkomsten, waarin zijn heldere blik, humor en nuchterheid passen bij de toon van de bijeenkomst. Wouter’s dagvoorzitterschap kan worden gecombineerd met één of meerdere onderdelen uit zijn keynote, als opening, intermezzo of afsluiting.

Alle bovenstaande onderdelen kunnen worden uitgevoerd in keynote, workshop en trainingsvorm en zijn beschikbaar in zowel Nederlands als Engels.

Aanvullende mogelijkheden

Naast de reguliere bijdragen van Wouter bestaat de mogelijkheid om de sessie, interactie en het effect uit te breiden met diverse aanvullende mogelijkheden. Middels deze ‘supplementen’ wordt nóg meer verdieping gebracht in de sessies en kunnen de deelnemers direct aan de slag met concrete handvatten.

Warming-up
Om het publiek alvast op te warmen kan Wouter zorgen voor een digitale, op maat gemaakte, warming-up. Middels een enthousiasmerend filmpje geeft Wouter alvast een voorproefje van wat de deelnemers te wachten staat. 

Boeken
Wouter’s sessies zijn, naast de online hand-out, uit te breiden met zijn boek Mindgym, sportschool voor je geest (ook in Engels verkrijgbaar), Mindgym workouts, Superkrachten voor je hoofd, Het Boemerangboek en/of Mindgym Journal. Desgewenst worden de boeken voorzien van een persoonlijke noot, een speciale sticker of zelfs een gepersonaliseerde cover.

A.I. boek
Uniek in Nederland en als één van de allereerste auteurs, is Wouter’s boek ‘Mindgym, Sportschool voor je geest’ ook als A.I. boek verkrijgbaar. Door middel van deze A.I. editie, die je altijd bij je draagt in je broekzak, namelijk tussen al je andere Whatsapp contacten, kun je Wouter álles vragen wat er bij je opkomt rondom de Mindgym methodes, oefeningen en theorie. Wil je aanvullende tips? Een samenvatting van een bepaald hoofdstuk? Extra oefeningen om je brein te trainen? Je hoeft Wouter maar te appen en hij staat voor je klaar!

Online hand-out
De online hand-out is een gepersonaliseerd workout schema dat je kunt toepassen na afloop van Wouter’s sessie. De hand-out staat vol met leuke opdrachten én audiotracks en biedt concrete handvatten om alles in praktijk te brengen. 

Follow-up sessies
Het meest populaire en veelvuldig gevraagde supplement: de follow-up sessies, waarbij de ‘kracht van herhaling’ centraal staat. Wil je iedereen scherp houden en vind je één sessie niet genoeg? Dan kan er gekozen worden voor een vervolg sessie. Dit kan uitgebreid worden met een volledig workout traject, waarbij we periodieke check-ups doen. 

Superkrachten – De Game
Wanneer Wouter zijn sessie presenteert rondom ‘Superkrachten voor je hoofd’, dan is ‘De game’ het perfecte supplement om toe te voegen en aan te bieden aan alle deelnemers die bijvoorbeeld werkzaam zijn in het basisonderwijs, maar ook voor ouders en verzorgers is dit het ideale supplement om de theorie achter ‘Superkrachten voor je hoofd’ in praktijk te brengen.

Mindgym App
De Mindgym app wordt begin 2024 gelanceerd en is dé meditatie-app waarmee je dagelijks een krachtige work-out voor je geest krijgt, aangevuld met iedere dag nieuwe oefeningen en thema meditaties, zoals ochtendroutines, life-skills, jezelf motiveren, doelen stellen, ontspannen en nog veel meer! Speciaal voor organisaties bestaat de mogelijkheid om de app beschikbaar te stellen voor de hele organisatie, voor een vooraf bepaalde periode.

Praktische informatie.

Uitleg werkwijze
 1. Aanvragen kunnen per mail worden gedaan bij Sjors, het management van Wouter, via sjors@wouterdejong.nl.
 2. Indien de aanvraag ook rechtstreeks en/of via meerdere bureaus binnenkomt, zal enkel de eerste aanvraag in behandeling worden genomen. Er worden geen secundaire opties geplaatst voor dezelfde aanvraag.
 3. Sjors zal de aanvraag beoordelen of deze passend is bij de inhoud en mogelijkheden van Wouter en controleert zijn beschikbaarheid.
 4. Sjors zal zo spoedig mogelijk terugkoppelen of Wouter beschikbaar is. Bij beschikbaarheid wordt direct, geheel vrijblijvend, een optie geplaatst in Wouter’s agenda.
 5. Indien de klant aanvullende informatie wenst te ontvangen, dan kan de infosheet worden toegestuurd door het bureau.
 6. Bij een definitieve boeking stuurt Sjors een link door met daarin een vragenlijst die ingevuld kan worden door het bureau/(eind)klant.
 7. Het bureau stuurt de (eind)klant standaard de locatiebenodigdheden toe, zodat de nodige voorbereidingen getroffen kunnen worden.
 8. Zodra het bureau/(eind)klant de vragenlijst heeft ingevuld en de boekingsbevestiging heeft toegestuurd, is de boeking volledig geregistreerd. 
 9. Na registratie van de boeking stuurt Sjors twee mogelijke data/tijdstippen waarop een voorbespreking kan plaatsvinden naar het bureau.
 10. Het bureau stemt met de klant een geschikt moment af voor de voorbespreking en ontvangt van de klant eventueel een Teams/Zoom/Meet-link. 
 11. De datum/tijd/link wordt door het bureau doorgestuurd naar Sjors en hij plaatst vervolgens alle informatie in de agenda van Wouter.
 12. Eventuele afwijkende afspraken naar aanleiding van het voorgesprek zullen door Sjors worden doorgegeven aan het bureau.
 13. Na afloop van de bijdrage stuurt Sjors een link door naar het bureau met daarin een vragenlijst, bestaande uit feedback, evaluatie en eventuele aanbeveling, die ingevuld kan worden door de (eind)klant.
 14. Na afloop van de bijdrage ontvangt het bureau een factuur voor de geleverde diensten, die binnen tien dagen kan worden voldaan.
Prijslijst

Prijslijst:
1. Reguliere keynote/webinar tot 90:00 min. € 3.495,00
2. Verdiepende vervolgsessie; keynote/webinar tot 90:00 min. € 2.995,00
3. Workshop dagdeel, 3,50 uur € 3.895,00
4. Workshop hele dag, 7,00 uur € 5.495,00
5. 2 x Reguliere keynote tot 90:00 min. direct na elkaar € 4.795,00
6. 2 x Reguliere keynote tot 90:00 min. lange pauze € 5.295,00
7. 2 x Reguliere keynote tot 90:00 min. losse data € 6.295,00
8. Dagvoorzitterschap dagdeel, 3,50 uur € 4.495,00
9. Dagvoorzitterschap hele dag, 7,00 uur € 5.895,00

Prijslijst aanvullingen:
1. Standaard hand-out in PDF formaat € 295,00
2. Op maat gemaakte hand-out in PDF formaat € 345,00
3. Teaservideo van maximaal 90:00 seconden € 295,00
4. Terugkijklicentie bij opnames, eerste 4 weken € 495,00
5. Verlenging terugkijklicentie, per 4 weken € 395,00

Mindgym full workout pakket #1: € 3.995,00
Het Mindgym full workout pakket bestaat uit een live keynote op locatie, een online hand-out voor alle deelnemers, een pre-workout video om de deelnemers te enthousiasmeren én vijf boeken voor de eerste aanmeldingen of om te verloten.

Mindgym full workout pakket #2: € 5.495,00
Het Mindgym XL full workout pakket bestaat uit een live keynote op locatie, een online hand-out voor alle deelnemers, een pre-workout video om de deelnemers te enthousiasmeren, tien boeken voor de eerste aanmeldingen of om te verloten én een online incheck moment waarbij Wouter de deelnemers opfrist en hen daarbij de gelegenheid geeft vragen te stellen.

Toelichting prijslijst:
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten en 21% BTW.
– Reiskosten bedragen € 0,35 per kilometer vanaf Bloemendaal.
– Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief bureaufee van 20%.
– De gage voor verdiepende sessies geldt enkel bij het direct meeboeken bij een reguliere keynote/webinar.
– Voor het bestellen van boeken gelden aangepaste inkooptarieven, afhankelijk van de aantallen. Bureaufee is niet van toepassing bij boekeninkoop.
– Keynotes en workshops zijn inclusief één voorbespreking van 30 minuten.
– Dagvoorzitterschap is inclusief twee voorbesprekingen van 60 minuten.

Technische & locatie benodigdheden
 1. Wouter gebruikt bij voorkeur een draadloze headset of een draadloze dasspeldmicrofoon. Graag een extra handmicrofoon voor de interactie met het publiek. Voorafgaand aan de sessie vragen we de mogelijkheid om de techniek te testen zonder publiek, om niet tijdens de sessie voor verrassingen te komen te staan.
 2. De slideshow is belangrijk voor de sessie. We verzoeken daarom een groot en duidelijk scherm, zodat iedereen de slideshow goed kan zien. Bij een online broadcast en/of op verzoek zal de slideshow als PowerPoint bestand worden toegezonden.
 3. Voor de slideshow is een audio aansluiting vereist.
 4. De PowerPoint presentatie zal van tevoren worden toegestuurd zodat deze op een eigen laptop afgespeeld kan worden.
 5. Wanneer er geen laptop aanwezig is op de locatie, zal Wouter zijn eigen Windows laptop aansluiten via een HDMI of VGA aansluiting. Indien dit niet mogelijk is, graag van tevoren even contact opnemen met ons zodat we er zeker van kunnen zijn dat de techniek werkt.
 6. Wouter gebruikt graag een klikker om zijn slideshow te regisseren en houdt graag zicht op het laptopscherm of een monitor zodat hij de tijd en de slideshow in de gaten kan houden.
 7. Tijdens de sessie heeft Wouter een tafel nodig op heuphoogte van tenminste 150 cm breed. Deze kan aan de zijkant op het podium worden geplaatst.
 8. Wanneer er na afloop van de sessie een signeersessie plaatsvindt, willen we vragen om te zorgen voor een tafel, stoel, drinkwater, papier (zoals post-its) en een aantal (sneldrogende) balpennen.
 9. Indien de sessie online plaatsvindt, zal de opdrachtgever zorg dragen voor de techniek en de juiste uitnodigingslink waarmee Wouter kan aansluiten op het evenement.
 10. Mochten er geluids- en/of video-opnamen gemaakt worden, laat dit dan vooraf aan ons weten. We ontvangen na afloop graag een kopie van deze opnamen die Wouter eventueel vrij kan inzetten voor promotionele doeleinden. Het is – zonder onze toestemming vooraf – niet toegestaan om de volledige sessie openbaar toegankelijk te maken via internet. Dan wel in beeld of audio. Het gebruik van fragmenten is uiteraard mogelijk in overleg.
 11. Opnames van webinars en andere online sessies kunnen, na dit schriftelijk te zijn overeengekomen, intern ter beschikking worden gesteld voor een vooraf bepaalde periode, tegen een vooraf overeengekomen terugkijklicentie.
 12. De inhoud van de sessie wordt door Wouter bepaald op basis van de afspraken die vooraf worden gemaakt. Wouter heeft de vrijheid om binnen deze afspraken inhoudelijk af te wijken indien hij dat nodig acht om de ervaring van de bezoekers te maximaliseren en/of problemen te ondervangen.
 13. Mocht de locatie voor Wouter graag iets verzorgen op het gebied van F&B, houd er dan rekening mee dat hij een veganistisch dieet volgt.
Aanvullende voorwaarden
 1. Indien de opdrachtgever de overeenkomst beëindigt of verplaatst in de periode van minder dan 14 dagen voor het evenement, zal het volledige tarief, 100%, in rekening worden gebracht
 2. Wij doen er alles aan om van de sessie een succes te maken. Wanneer we ons in uitzonderlijke omstandigheden om wat voor reden dan ook genoodzaakt zien om de sessie te annuleren zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade. We zullen proberen om een andere datum voor te stellen of zorgen voor een volledige restitutie.
 3. Zonder het van tevoren overeen te komen is het niet mogelijk om Wouter en/of Sportschool voor je geest te verbinden aan producten, diensten of een organisatie.
 4. Indien de opdrachtgever besluit het evenement te annuleren uit voorzorg, zonder dwingend overheidsadvies en/of aangescherpte maatregelen die de uitvoering van het evenement onmogelijk maken, zal er geen restitutie van de (aan)betaling plaatsvinden en is een volledige betaling van het overeengekomen bedrag vereist.
 5. Bij verplaatsing door de opdrachtgever binnen hetzelfde kalenderjaar blijft het overeengekomen tarief van kracht. Bij verplaatsing buiten het huidige kalenderjaar gelden de (nader aan te kondigen) nieuwe tarieven van het desbetreffende kalenderjaar.

Media.

Pers/intro/aankondigingstekst

Ten behoeve van het aankondigen van Wouter, voorafgaand aan de bijeenkomst of live voorafgaand aan de keynote of workshop, kunnen deze teksten – of een eigen variatie daarvan – worden gebruikt. 

Wouter is veelgevraagd spreker, auteur en (mindfulness)trainer die zich richt op het verhogen van mentale fitheid en was hij als expert regelmatig te zien in diverse programma’s als RTL Late Night, Pauw en Boulevard. De keynotes van Wouter zijn interactief, met humor en bevatten veel momenten van persoonlijk inzicht. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de  Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur. Hij volgde meerdere opleidingen tot mind expert, onder andere tot mindfulness trainer aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Wouter bracht de populaire Mindgym boekenreeks uit, in samenwerking met Maven Publishing. Sindsdien zijn er al meer dan 200.000 lezers voor zijn bestsellers, waaronder  ‘Mindgym, Sportschool voor je geest’, gevolgd door ‘Mindgym Workouts’, de Mindgym Journal en ‘Superkrachten voor je hoofd’, de kindereditie van Mindgym. Tevens is er een speciale Dylan Haegens editie van ‘Superkrachten voor je hoofd’

Ondertussen zijn de boeken van Wouter ook wereldwijd een bestseller en vertaald in het Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Roemeens én Chinees.

Bullet-points live aankondiging:
De boeken van Wouter zijn ook wereldwijd een bestseller en vertaald in het Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Roemeens én Chinees.
– Naast de reguliere editie van Superkrachten voor je hoofd, de kinderversie van ‘Mindgym’, is er een speciale editie met Dylan Haegens én een kaartenspel waarmee ouders en kinderen interactieve oefeningen en opdrachten kunnen doen.
– In 2024 verschijnt “Superkrachten voor je hoofd” in de bioscoop. Deze film werd geproduceerd door Wouter, samen met Dylan en Marit Haegens én Elise Schaap.

Reviews

“Op uiterst sympathieke wijze én met veel kennis van zaken leert Wouter de Jong je om (weer) baas te worden in je eigen hoofd. Superinteressant!” 
Ben Tiggelaar – Bestseller auteur van o.a. Dromen, durven, doen 

“I love Mindgym! Het is de leukste, no-nonsens methode om mentaal sterk te blijven. Essentieel.” 
Tony Crabbe – Bestseller auteur van o.a. Nooit meer te druk

“Wouter de Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen.” 
Carice van Houten – Actrice

“Wouter leert je (weer) baas te worden in je eigen hoofd. Bij goed voor jezelf zorgen, denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas goed in je vel als je ook mentaal sterk bent. Leuke inspirerende avond waarin Wouter je mee op reis neemt. Wetenschappelijke inzichten giet hij in praktische oefeningen. In no time creëert Wouter een fijne sfeer en laat hij het publiek zich veilig genoeg voelen om oefeningen met elkaar uit te voeren.”
Pierson College

“Wouter heeft onze behoefte perfect aangevoeld waardoor het resultaat boven verwachting was.”
Olympia Uitzendbureau

“Wouter heeft een heerlijke down-to-earth-energie. Met zijn uiterst sympathieke karakter weet hij het publiek te inspireren en motiveren. De kracht van Wouter is op prikkelende en interactieve wijze zijn verhaal helder over te brengen. Met zijn inzichten vanuit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie geeft hij praktische handvatten en nieuwe denkwijzen om de mentale conditie van zijn publiek te verbeteren. Dit leidt tot positieve resultaten en nieuwe energie.”
ICM

Foto & video's
WhatsApp chat