Bureaukits 2023-2024

Scrol hier

Welkom bij de bureaukits van alle sprekers van de Club van Sjors. Hier vind je de meest actuele informatie rondom de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden van iedere spreker. Een vriendelijk verzoek om alle reeds aanwezige informatie te updaten aan de hand van de onderstaande gegevens.

De Regelbaas

Georges Hilaul is “de oprichter en regelbaas van Sjors”. Transparant, snel, efficiënt en vooral: zonder gedoe. Zo regel ik graag mijn eigen zaken én die van anderen. Op deze manier kan iedereen doen wat hij leuk vindt en dát is toch het belangrijkste dat er is?

 

 

Pietje Precies

Angreni, grote zus van Sjors, regelt alles tot in de kleinste details, inmiddels al ruim 20 jaar lang als Sjors’ rechterhand. Angreni zorgt er onder andere voor dat jouw klantenservice, personal management en administratie áltijd vlekkeloos geregeld is.

 

 

De Creatieveling

Wanneer het goed moet klinken of mooi in beeld moet worden gebracht, dan regelt Ruben, de vriend van Sjors, álles voor je op audio en visueel gebied. Maar ook voor klantenservice beheer en salestrajecten is hij jouw regelaar!

 

 

WhatsApp chat