Club van Sjors

Scrol hier

Sjors regelt van alles voor gevestigde auteurs, sprekers, artiesten en ondernemers. Een aantal van hen behoren tot de exclusieve Club van Sjors. Voor deze groep regelt Sjors ook collectieve zaken, zoals onderlinge samenwerkingen, social media campagnes, boekingen en onderhandelingen waarbij meerdere ‘clubleden’ betrokken zijn. Wanner je bij de Club van Sjors zit, weet je dat naast dat alles perfect voor je wordt geregeld, je ook kunt rekenen op elkaar!

Dear Good Morning

Ons ‘ochtendgekkie’ Lienke schreef de bestseller ‘Dear Good Morning‘ en is zij de oprichtster van het gelijknamige platform en online community. In 2022 bracht zij haar Dear Good Morning Journal uit. Lienke is beschikbaar voor live en online energizers, social media collabs en als keynote spreker.

 

 

Mindgym

Wouter de Jong is de auteur van de Mindgym reeks: Mindgym, Mindgym Work-outs, Superkrachten voor je hoofd en zijn Mindgym Journal. Als veelgevraagd spreker verzorgt Wouter keynotes en workshops rondom zijn ‘Sportschool voor je geest‘ en is hij tevens te boeken als dagvoorzitter.

 

 

Copycat

Naast haar werkzaamheden als ‘professional copycat’, actrice en producent van verschillende films en series, presenteert Elise haar interactieve keynote ‘Van imiteren kun je leren’. Daarnaast is Elise tevens te beschikbaar voor social media collabs en is zij te boeken als dagvoorzitter en host.

 

 

soChicken

Jelle Hermus is de oprichter van de drie jaar op rij verkozen ‘Website van het jaar’; soChicken en bestseller auteur van ‘Steeds leuker‘ en ‘Leven met wind mee‘. Als keynote spreker inspireert hij zijn publiek met praktische tips en handvatten voor een leuker leven en staat hij open voor social media collabs.

 

 

Confidence Coach

Iedereen kent Froukje de Both als actrice en presentatrice van diverse programma’s. Naast haar televisiewerk is Froukje tevens coach, met de focus op (het vergroten van) zelfvertrouwen. Dit doet zij door middel van een op een trajecten, groepssessies en keynote presentaties. Daarnaast is Froukje beschikbaar voor social media collabs.

 

 

Ontregelaar

Zelfs óntregelaars laten van alles door ons regelen. Boukje Keijzer is auteur van ‘De regels en de rek‘ en moedigt bedrijven en organisaties aan om hun eigen werkwijzen, procedures en regels grondig onder de loep te nemen en deze samen te ‘ontregelen’ tijdens haar keynote sessies, workshops en masterclasses.

 

 

Creatieveling

Karlijn van de Wier is interieur illustratrice en zorgt voor de meest persoonlijke en spraakmakende muurtekeningen bij mensen thuis en bij bedrijven. Daarnaast verzorgt Karlijn interactieve tekenworkshops, zowel online als live, voor particulieren en bedrijven, en is zij beschikbaar voor social media collabs.

 

 

De Connectionist

Naast eigenaar van Geregeld door Sjors is Georges Hilaul ruim twintig jaar actief op het podium als goochelaar, illusionist en tegenwoordig als Connectionist. Tijdens zijn interactieve experimenten en keynotes demonstreert Georges de kracht van échte verbinding en hoe deze tot stand gebracht én behouden kan worden binnen organisaties.

 

 

WhatsApp chat