Jessica van Duren

(C) Jessica van Duren

Scrol hier

Jessica van Duren – Spreker en business coach

Jessica van Duren is business coach voor ‘female high level ondernemers’, waarbij ze als geen ander haar coachees in hun kracht weet te zetten en motiveert hen het allebeste uit zichzelf te halen. Over haar methodes, die inmiddels zijn toegepast op honderden klanten, geeft Jessica tevens inspirerende keynotes en masterclasses.

Meer info

 

Jessica over de Club van Sjors: “Iedere ondernemer zou een “Sjors” moeten hebben! Sinds ik werk met Sjors worden alle mails keurig verstuurd, hebben we een proces ontwikkeld, worden mijn afspraken & calls ingepland. Structuur is de tweede naam van Sjors. Ik kan nu dingen los laten. Dit geeft mij de ruimte echt te ondernemen en nieuwe dingen te bedenken maar vooral te doen waar ik goed in ben: Coachen. Sjors is mega professioneel, bijzonder aardig als hij met mijn klanten belt dat ik daar zelfs complimenten over terug hoor. Verder altijd een stap voor, gestructureerd en ziet precies waar het makkelijker kan in je bedrijf. Het geeft me veel rust en vrijheid en dat is uiteindelijk wat elke ondernemer wenst.”