Scrol hier

Binnenkort kom je voor een sessie naar mijn kantoor in Rotterdam; hartstikke leuk! In een inspirerende omgeving, omringd door allerlei creatieve ondernemers in het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Met uitzicht over de haven van Rotterdam gaan wij in een rustige meeting room flink aan de slag met jouw bedrijf.

Adres:
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Rotterdam Science Tower
Marconistraat 16 | 11e verdieping
3029 AK Rotterdam

Routebeschrijving met de auto:

Neem vanaf de A20 afslag 12: Delfshaven. Na de afrit ga je rechtsaf en volg je de Tjalklaan. Je rijdt nu op drie grote witte torens af. Daar moet je zijn! Steek het grote kruispunt over richting Vierhavenstraat. Neem de eerste straat rechts, nog vóór de bocht. Je hebt torens nu aan je linker hand. Parkeren kan in de parkeergarage naast de derde toren, de Rotterdam Science Tower. Aan het einde van de straat ga je links de parkeergarage in: Rotterdam Science Tower Parking. Parkeren in deze garage is gratis voor gasten van het ECE, meld bij intercom van de garage dat je voor Geregeld door Sjors komt. Wanneer je de garage uitloopt, sta je direct voor de juiste toren. Ga de hal in naar binnen en ga aan het einde van deze hal links de lobby van de toren in. Daar neem je de lift naar de 11e etage. Neem plaats in de barista corner en laat mij weten dat je er bent!

LET OP:

Momenteel vindt er een grondige renovatie plaats in/rondom de Rotterdam Science Tower. Om deze reden kun je momenteel gebruik maken van een loopbrug tussen de parkeergarage en de Rotterdam Science Tower. Wil je liever geen trappen lopen, ga dan de parkeergarage uit via een van de auto in/uitgangen en loop om de garage heen, voorbij de Rotterdam Science Tower en ga de hoek om voor de tijdelijke ingang onder een ‘steigerdak’.

Routebeschrijving met het OV:

De toren waar ik werk is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Met de trein stap je uit bij Schiedam Centrum en neem je de metro richting De Terp / Nesselande / Binnenhof en stap je uit bij de volgende halte: Marconiplein. Neem je de trein naar Rotterdam Centraal, neem daar dan tram 4, 21 of 23 en stap uit bij Marconiplein. Wanneer je het station uit komt zie je direct de drie witte torens. Steek de weg over en ga naar rechts, en ga de laatste toren, Rotterdam Science Tower, naar binnen via de ingang aan de linkerkant van de toren. Ga de hal in en direct naar rechts, de lobby van de toren in. Daar neem je de lift naar de 11e etage. Neem plaats in de barista corner en laat mij weten dat je er bent!

Corona maatregelen.

Op het moment dat we (weer) te maken krijgen met Corona maatregelen, heb ik hier even op een rijtje gezet hoe we hier mee omgaan:

  • Was je handen zoveel mogelijk en desinfecteer je handen bij aankomst in de lobby van de toren.
  • Draag een mondkapje bij aankomst in de openbare ruimtes van het kantoorpand. In onze meeting room is een mondkapje dragen niet nodig.
  • Voorafgaand aan onze sessie zijn de deurhendels, tafel en stoelen gereinigd. Er is altijd een pompje met desinfectiegel aanwezig.
  • Handen geven laten we even achterwege, maar begroeten kan op z’n Japans (‘Hi’ + een buiging), als een yogaleraar (handen gevouwen + ‘Namasté’) of we zeggen gewoon hallo en gaan aan de slag!
  • Omdat we in enkel met z’n tweeën in een meeting room zitten, kunnen we altijd een veilige afstand bewaren.
  • Mocht je verkoudheids- of andere gezondheidsklachten hebben, geef dit dan vooraf aan. We werken in dat geval dan beiden vanaf onze eigen locatie via Zoom, of we verplaatsen de sessie dan naar een nader te bepalen datum.