Regeltarieven

Scrol hier

Al het regelwerk dat ik voor je kan doen wordt onderverdeeld in drie categorieën. Het verschil zit hem natuurlijk in de expertise, maar de uitvoering is bij al het geregel natuurlijk hetzelfde: professioneel, efficiënt, transparant en natuurlijk gewoon áltijd goed geregeld!

Je vindt de status van jouw regelwerk en jouw actuele regeltegoed gemakkelijk en overzichtelijk in één app op je telefoon en ben ik áltijd binnen handbereik. Ik houd alles graag simpel. Op deze manier kun jij jouw kostbare tijd aan de dingen besteden die jij écht belangrijk vindt.

Regulier regelwerk - € 75,-

Voorbeelden van regulier regelwerk: administratieve werkzaamheden, klantenservice, community beheer, social media planning en beheer, agenda beheer, online event management en media coördinatie.

Plus regelwerk - € 95,-

Voorbeelden van plus regelwerk: DTP werk, marketingwerkzaamheden, websitebeheer, video- en podcast montage, copywriting, personal management en live event management.

Premium regelwerk - € 185,-

Voorbeelden van premium regelwerk: structuursessies, creatieve brainstorm sessies, mentor trajecten, concept ontwikkeling en uitwerken van salesflows en ontwikkelen van concepten.

Alle bovengenoemde regeltarieven staan vermeld per uur, zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Wil je direct opwaarderen? Dan kan dat via deze pagina.

WhatsApp chat